Ocularus

„Az öröm abból fakad,
amit teszünk,
az elégedettség pedig abból,
amiért tesszük.”
Simon Sinek

+36 20 8240 230

info@hr-tandem.hu

Magunkról

A HR-Tandem azért jött létre, hogy vállalkozások és magánszemélyek számára nyújtson olyan, minőségi HR szolgáltatásokat, melyek valóban segítik az ügyfél fejlődését és amelyek eredményeihez büszkén adjuk a nevünket.


Egy közöttünk zajló szakmai megbeszélésnek indult beszélgetés során vettük észre, hogy remekül kiegészítjük egymás tudását elméletben és gyakorlatban is. Aki próbált már tandem biciklit hajtani tudja, hogy együtt könnyebb vele célba érni, és ha szinkronban vagyunk egymással, akkor az élmény is megsokszorozódik. Valami ilyesmi motoszkált bennünk a névválasztásnál. Az idők során a beszélgetéseink barátsággá alakultak, a közös értékeink mentén pedig leraktuk az együttműködésünk alapjait. Fontos számunkra a szakmai hitelesség és alázat, a folyamatos fejlődés mellett a munkánkban a kiválóságra törekszünk. Ahogyan az a választott mottóban is szerepel, az örömmel végzett munkánk kölcsönösen szolgálja az ügyfelek és a saját elégedettségünket is. Hiszünk a sokszínűségben rejlő erőben, így abban is, hogy az ötleteink, szakmai tudásunk és tapasztalataink egymással történő megosztása révén együtt többre vagyunk képesek.


Meggyőződéssel állítjuk, hogy szervezeti és egyéni szinten is megtaláljuk meglévő és leendő ügyfeleink felmerült igényeire a megfelelő HR-megoldást. HR-Tandemünkkel erre a közös utazásra invitáljuk a honlap látógatóit.